Vodice

Vodice - malo, ugodno, živahno kupališno središte, sa 10'000 stanovnika, u centru regije, direktno na moru, sa uređenim plažama i bogatom ponudom za zabavu, sport i uživanju u ljetnim danima, prometan položaj, 13 km sjeverozapadno od mjesta Šibenik, 75 km sjeverozapadno od mjesta Split, 55 km jugoistočno od mjesta Zadar.U centru Vodica nalazi se autobusni kolodvor, ambulanta, apoteka te razni drugi  sadržaji za zabavu, kupovinu te mnogobrojni restorani i ostali popratni sadržaji. Mogućnost najma, broda, bicikla, motora, odlazak na razne izlete poput NP Krka i NP Kornati.

Villa Nikolina nalazi se u Vodicama, u mirnom naselju, jednim djelom okružena zelenilom i prirodom sa panoramskim pogledom na grad i obližnje otoke. Kuća se nalazi 800m od centra grada, 1000m od uređene plaže. Kuća raspolaže sa tri apartmana: Apartman 1. 2+2 sa jednom spavaćom površine 60m2, Apartman 2. 4+1 sa dvije spavaće, površine 80m2, Apartman 3. 6+1 sa tri spavaće, površine 100m2. Gostima na raspolaganju su također natkriveni parking, sjenica sa vrtnim namještajem i uređenim prostorom za roštilj, uređeni i njegovani vrt.

Apartman1. 2+2, površine 60m2, sastoji se od 1 spavaće, kupaonice,  kuhinje i dnevnog boravka u cjelini sa izlazom na terasu sa pogledom na more, na terasi se nalazi stol sa stolicama. Kuhinja je opremljena sa frižiderom, mikrovalnom pećnicom, pećnicom, kuhalom za vodu i svim ostalim priborom potrebnim za pripremu hrane. U dnevnom boravku nalazi se sofa na razvlačenje koja služi kao pomoćni ležaj za 2 osobe.
Apartman 2. 4+1, površine 80m2, sastoji se od 2 spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka sa izlazom na terasu sa prostorom za sjedenje. Kuhinja je opremljena sa frižiderom, mikrovalnom pećnicom, pećnicom, kuhalom za vodu i svim ostalim priborom potrebnim za pripremu hrane. U dnevnom boravku nalazi se sofa na razvlačenje koja služi kao pomoćni ležaj za 1 osobu.
Apartman 3. 6+1, površine 100m2, nalazi se u prizemlju, sastoji se od tri spavaće sobe, svaka sa bračnim krevetom površine 160x200, kupaonicom, i dodatnim toaletom, komfornim dnevnim boravkom sa izlazom na terasu, u kojem se nalazi sofa na razvlačenje kao pomoćni ležaj za 1 osobu, kuhinja sa ostavom i blagovaonicom. Kuhinja je opremljena sa frižiderom, mikrovalnom pećnicom, pećnicom, kuhalom za vodu i svim ostalim priborom potrebnim za pripremu hrane. 

Kontakt

Kemila Smuđ
Nova ulica 14
10291 Vodice
apartmanismuda@gmail.com
Telefon/Mobitel:
0955134919

Vodice

Pročitaj detaljnije


Linkovi